Chiruca vandringskängor

Chiruca är ett spanskt varumärke som är känt för att tillverka högkvalitativa friluftsskor och vandringskängor. De är särskilt populära bland vandrare, jägare och andra friluftsälskare.

Avignon säljer Chiruca vandringskängor i Sverige

Chirucas produkter kännetecknas av deras hållbarhet, komfort och förmåga att stå emot tuffa väderförhållanden. Företaget lägger stor vikt vid teknisk innovation och använder avancerade material och tekniker för att skapa skor som erbjuder både skydd och stöd under olika aktiviteter i naturen.

Återförsäljare i Sverige

Chirucas långa historia startar i Spanien

Chiruca har en intressant och lång historia som sträcker sig över flera årtionden, vilket har bidragit till att etablera dem som ett respekterat varumärke inom friluftslivet. Ursprungligen grundades företaget 1965 i Spanien där det finns många fina vandringsleder och friluftsområden.

Under årens lopp har Chiruca konsekvent förnyat och förbättrat sin produktlinje, med fokus på teknologisk utveckling och användning av högkvalitativa material.

De var tidigt ute med att införa nya tekniker och material i sina skor, såsom Gore-Tex för vattentäthet och andningsförmåga, vilket revolutionerade marknaden för vandringskängor.

Populära Chiruca-kängor

Dogo Boa kängor från Chiruca

Dogo Boa

Rejäla kängor för vandring, jakt och friluftsliv med bred läst som passar bra till bredare fötter och långa vandringar.

Skorna har BOA-snörning vilket gör det lätt att öppna och stänga skorna utan att krångla med skosnören.

En något högre känga med cirka 30 cm höjd som går en bit upp på vaden.