E-butiker som säljer vandrarutrustning

En del saker vill man känna och klämma på. Stora kedjor som Intersport, XXL och Stadium har ett visst sortiment för outdoor och friluftsliv. Där finns också bra sportkläder som funkar utmärkt i fjällmiljö.

Vill du besöka en butikskedja med fysiska butiker kan du kolla om Naturkompaniet finns i närheten av där du bor. De har mycket utrustning för hiking och friluftsliv.

På Internet har det ploppat upp flera bra nischade e-butiker inom outdoor/friluftsliv. Priserna ligger i regel lägre och väldigt många erbjuder fri frakt, fri retur och har bra kundservice.

  • Outnorth, en mycket välsorterad och användarvänlig nätbutik. Snabba leveranser och har ofta bra kampanjer på säsongsvaror. Alla som anmäler sig till deras nyhetsbrev får 20% i välkomstrabatt. Fri frakt över 495 kr, fria returer. 30 dagars öppet köp. Prisgaranti.
  • Beredd.se, en nykomling med ett noga utvalt sortiment för prepping och överlevnad men också fina produkter för friluftslivet.
  • Outdoorexperten, en nätbutik med ett brett sortiment inom outdoor. De har butik i Västerås på Kranbyggargatan 1. På deras hemsida kan man beställa i princip allt man behöver för en fjällvandring. Fri frakt och fritt byte på alla ordrar över 500 kr. 365 dagars öppet köp. Prisgaranti.
  • General Prepper, nischad nätbutik för prepping, bushcraft och krisberedskap. De har en hel del prylar man har god användning för ute i naturen och fjället.
  • Sportamore, den största nätbutiken för sport- och fritidsutrustning. De har inte det bästa sortimentet för fjällvandrare men där finns kläder och en del utrustning till bra priser. Fri frakt över 399 kr och fri retur.
  • Friluftsland.se, stort utbud av allt man kan tänka sig. Fjällkläder och utrustning från ledande varumärken. Bra priser.