E-butiker som säljer vandrarutrustning

En del saker vill man känna och klämma på. Stora kedjor som Intersport, XXL och Stadium har ett visst sortiment för outdoor och friluftsliv. Där finns också bra sportkläder som funkar utmärkt i fjällmiljö.

Vill du besöka en butikskedja med fysiska butiker kan du kolla om Naturkompaniet finns i närheten av där du bor. De har mycket utrustning för hiking och friluftsliv.

På Internet har det ploppat upp flera bra nischade e-butiker inom outdoor/friluftsliv. Priserna ligger i regel lägre och väldigt många erbjuder fri frakt, fri retur och har bra kundservice.

  • Outnorth, en mycket välsorterad och användarvänlig nätbutik. Snabba leveranser och har ofta bra kampanjer på säsongsvaror. Fri frakt över 495 kr, fria returer. 30 dagars öppet köp. Prisgaranti. Outnorth är inte bara en onlinehandel, de har butiker i Kalmar och Växjö.
  • Beredd.se, en nykomling med ett noga utvalt sortiment för prepping och överlevnad men också fina produkter för friluftslivet.
  • Outdoorexperten, en nätbutik med ett brett sortiment inom outdoor. De har butik i Västerås på Kranbyggargatan 1. På deras hemsida kan man beställa i princip allt man behöver för en fjällvandring. Fri frakt och fritt byte på alla ordrar över 595 kr.
  • Friluftsland.se, stort utbud av allt man kan tänka sig. Kläder och utrustning från ledande varumärken. Bra priser.